Διακόσμηση & Tips

Πέντε αποχρώσεις για ένα μοντέρνο, άνετο σαλόνι

Το σαλόνι είναι ο χώρος  χαλάρωσης και ξεκούρασης. Το σημείο που συγκεντρώνεται όλη η οικογένεια για να περάσει κοινό χρόνο με καθημερινές δραστηριότητες.

Για να επιλέξετε τα καλύτερα χρώματα για το σαλόνι σας, επικεντρωθείτε στην ατμόσφαιρα που θέλετε να δημιουργήσετε. Την οραματίζεστε κομψή, χαλαρή ή διακριτική; Σημαντικό είναι να λάβετε υπόψη σας τα χρώματα των χαλιών, των επίπλων και των άλλων διακοσμητικών. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να επιλέξετε ένα χρώμα που θα ταιριάζει στο χώρο που ήδη έχετε.

Όποια απόχρωση κι αν επιλέξετε θα πρέπει ν’ αρέσει σε εσάς αφού εκεί θα περνάτε αρκετό από το χρόνο σας.

ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΑΛΟΝΙ
BATHTIME

Όταν σκεφτόμαστε μοντέρνες ιδέες για το σαλόνι, οι μπλε αποχρώσεις είναι εκείνες που μας έρχονται αμέσως στο μυαλό. Το μπλε με μια δόση γκρι θυμίζει dusty αποχρώσεις που είναι εύκολο να συνδυαστούν και να "δέσουν" υπέροχα σε ένα μοντέρνο σαλόνι.
Χρώματα όπως το Bathtime είναι ιδανικό για το σαλόνι. Ο βαθύς, πλούσιος τόνος του δείχνει κομψός και μοδάτος, ειδικά όταν συνδυαστεί με σκουρόχρωμα ξύλινα δάπεδα ή έπιπλα.
Οι μπλε αποχρώσεις όπως το Bathtime είναι μια άριστη επιλογή, μεσαίου τόνου που δίνει προσωπικότητα στο σαλόνι σας.

ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΑΛΟΝΙ
IRRADIANT IRIS

Το γκρι είναι πια το χρώμα της έκπληξης! Μια ανοιχτή, διακριτική και ιδανική απόχρωση για το χώρο του σαλονιού. 
Ένα διακριτικό μπλε-γκρι χρώμα όπως το Irradiant Iris σας βοηθά να δημιουργήσετε μια χαλαρή, καθημερινή ατμόσφαιρα.
Επιλέξτε το αν έχετε ανοιχτόχρωμα έπιπλα ή χαλιά που θα έρθουν σε μία υπέροχη αντίθεση με τις βαθύτερες αποχρώσεις ή αν έχετε όμορφη θέα που δεν θέλετε να επικαλύψουν τα πιο πλούσια χρώματα.

ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΑΛΟΝΙ
BURGUNDY WINE

Σκεφτείτε το χρώμα του σκούρου, γυαλισμένου ξύλου, ίσως και με μερικές πινελιές κόκκινου.
Το Burgundy Wine είναι ευρέως γνωστό ως το πιο κομψό χρώμα και αποτελεί μια από τις καλύτερες επιλογές για σαλόνια γιατί είναι διαχρονικό!
Είτε επιλέξετε να το συνδυάσετε με σκουρόχρωμα έπιπλα, είτε θέλετε να δώσετε έναν πιο ζεστό τόνο στο σαλόνι, το Burgundy Wine είναι εξαιρετική επιλογή.

ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΑΛΟΝΙ
POWERFULLY PINK

Το χρώμα είναι πάντα στη μόδα! Αν ψάχνετε ανοιχτά, ζωηρά χρώματα για το σαλόνι, η κοραλί απόχρωση του ανοιχτού ροζ είναι μια πολύ καλή επιλογή.
Χάρη στη θαλπωρή και την ενέργεια της απόχρωσης Jaguar Rose, το σαλόνι σας θα γίνει σίγουρα ξεχωριστό.
Οι τριανταφυλλένιες αποχρώσεις ταιριάζουν απόλυτα με λευκά ή ανοιχτόχρωμα πατώματα, χαλιά κι έπιπλα.
Δοκιμάστε το αν θέλετε να κάνετε εντύπωση!