Βασικές Αρχές της Εσωτερικής Διακόσμησης – Μέρος B’

Στη διακόσμηση εσωτερικών χώρων, όταν μιλάμε για έμφαση εννοούμε ένα στοιχείο μέσα στο δωμάτιο να γίνει έτσι που να τραβάει την προσοχή. Ένα δωμάτιο χωρίς σημείο εστίασης είναι σίγουρα βαρετό.

Διαβάστε περισσότερα

Βασικές Αρχές της Εσωτερικής Διακόσμησης – Μέρος Α’

Αναρωτιέστε πως μπορείτε να δημιουργήσετε ένα κομψό χώρο που θα έχει συνοχή; Στην εσωτερική διακόσμηση, ακολουθούμε αρχές κι υπάρχουν στοιχεία που κάθε επαγγελματίας διακοσμητής γνωρίζει έτσι ώστε να δημιουργήσει ένα χώρο λειτουργικό και οπτικά ελκυστικό.

Διαβάστε περισσότερα

Χρώματα για την Ανανέωση του Ξενώνα

Οι περισσότεροι πια επιλέγουμε σπίτια που να μας δίνουν τη δυνατότητα να έχουμε ένα παραπάνω δωμάτιο από τα απαραίτητα έτσι ώστε να μπορούμε να φιλοξενήσουμε τους αγαπημένους μας φίλους και
συγγενείς. Είτε τους προσκαλούμε για μία βραδιά είτε για παραπάνω αξίζει να δημιουργήσουμε ένα δωμάτιο που θα έχει απλότητα και θ’ αποτελεί μία ανοιχτή αγκαλιά για τους προσκεκλημένους.

Διαβάστε περισσότερα

Πώς να κάνετε εξωτερική θερμομόνωση στο σπίτι σας;

Έχετε σκεφτεί ότι ήρθε η ώρα ν’ ανανεώσετε και να προστατεύσετε τους εξωτερικούς τοίχους του
σπιτιού σας; Αναβαθμίστε το σπίτι σας με της κορυφαίας ποιότητας υψηλά δομημένο 100% Ακρυλικό
ελαστομερές αυτοπλενόμενο επίχρισμα για στεγανοποίηση καθέτων επιφανειών και επωφεληθείτε από τα πλούσια οφέλη του.

Διαβάστε περισσότερα

Παστέλ ή έντονα χρώματα; (Μέρος 1ο)

Μιλώντας για εσωτερική διακόσμηση η επιλογή του χρώματος είναι μία από τις σημαντικότερες αποφάσεις μας. Τα παστέλ χρώματα δημιουργούν μια απαλή και χαλαρωτική ατμόσφαιρα ενώ τα φωτεινά χρώματα αποτελούν μια τολμηρή άποψη.

Διαβάστε περισσότερα