Διακόσμηση & Tips

Χρωματικοί Συνδυασμοί για Εσωτερικούς Χώρους

Η συλλογή χρωμάτων για εσωτερικούς χώρους περιλαμβάνει επιμελημένους συνδυασμούς, ώστε να βρειτε την ιδανική παλέτα και να δείτε πώς θα φαίνεται στο χώρο σας κάθε συνδυασμός. Παρακάτω θα βρείτε μερικά από τα κορυφαία χρώματα που χρησιμοποιούνται από σχεδιαστές, επαγγελματίες ελαιοχρωματιστές και ιδιοκτήτες σπιτιών.

Τα χρώματα είναι οργανωμένα σε κατηγορίες , ώστε να μπορείτε να συνδυάσετε τα σωστά χρώματα για μια πολύ προσεγμένη εμφάνιση.

Ελαφρύ και ευάερο

Παίξτε με αποχρώσεις που θυμίζουν σύννεφα, χίονι και δίνουν μια αίσθηση δροσιάς. Με αυτές τις αποχρώσεις θα δώσετε φως και θα δημιουργήσετε μια γαλήνια ατμόσφαιρα.

Ζεστό και φιλόξενο

Με τις λεπτές κίτρινες λεπτομέρειές τους, αυτές οι αποχρώσεις είναι ταυτόχρονα ουδέτερες και ευχάριστες.  Το Pancake Batter είναι μια ιδιαίτερη και μοναδική επιλογή για κουζίνες και δωμάτια που αναδεικνύουν το πρωινό φως του ήλιου.

Βαθύ και δραματικό

Οι παρακάτω αποχρώσεις χρησιμοποιούνται καλύτερα για να δώσουμε έμφαση στους τοίχους. Αυτά τα χρώματα είναι  κορεσμένα και συνήθως ταιρίαζουν με μονόχρωμα έπιπλα, υφάσματα κ.α.