Διακόσμηση & Tips

Πέντε Έξυπνα Χρώματα για το Υπνοδωμάτιο

Χρώματα Υπνοδωματίου

Ένας καλός οδηγός για τους χρωματικούς συνδυασμούς υπνοδωματίων είναι να ξεκινήσετε αποφασίζοντας τα χρώματα. Στην θεωρία των χρωμάτων, το κοραλλί, το ροζ, το απαλό μωβ, το κίτρινο και το γκρι είναι κάποιες από τις επιλογές που θα σας χαρίσουν ηρεμία στο υπνοδωμάτιο.

Βρείτε παρακάτω χρώματα και ιδέες για μεγάλα και μικρά υπνοδωμάτια.

Προσθέστε διακριτικές λεπτομέρειες

Τα σύγχρονα υπνοδωμάτια τείνουν να έχουν διακριτικές σχηματικές λεπτομέρειες που κεντρίζουν το βλέμμα. Τα σχήματα αυτά μπορεί να είναι σε χρώματα όπως κοραλλί, απαλό λευκό και πράσινο προσφέροντας στον χώρο μικρές αντιθέσεις με τα υπόλοιπα έπιπλα και διακοσμητικά.

Σε ένα υπνοδωμάτιο με λίγο φώς, οι τοίχοι θα πρέπει να βαφτούν σε ένα ουδέτερο χρώμα, όπως το Diamond Jubilee. Επιλέξτε το χρωματικό στυλ στο υπνοδωμάτιο σας έτσι ώστε να προσαρμόζεται σε όλες τις εποχές του έτους.

Διαλέξτε χρώματα ανάλογα με τις προτιμήσεις σας

Τα χρώματα της κρεβατοκάμαρας πρέπει να ταιριάζουν στην προσωπικότητά σας. Για παράδειγμα, αν προτιμάτε την θάλασσα, μπορείτε να επιλέξετε χρώματα, όπως το Leap of Faith, ή να δοκιμάσετε αποχρώσεις του μπλε, μωβ και ή του κίτρινου.

Οι χρωματικοί συνδυασμοί  μπορούν να είναι τόσο ευέλικτοι και καινοτόμοι, εξαρτάται από τη διάθεση, τις προτιμήσεις και το θάρρος σας.

Προσφέρετε κομψότητα

Το απαλό γκρι και το μως ταιριάζουν απόλυτα στην κομψή διακόσμηση ενός υπνοδωματίου. Όταν προσπαθείτε να εξισορροπήσετε τις χρωματικές σας επιλογές, κρατήστε τα πιο σκούρα χρώματα για μικρές επιφάνειες για να επιτύχετε την ισορροπία στην κρεβατοκάμαρα.

Υπάρχουν αρκετές αποχρώσεις του μωβ που δίνουν έμφαση σε ένα γκρι χρώμα, όπως το Band of Gray. Όταν προσθέτετε μωβ όπως το Amethyst Shadow κοντά σε έναν γκρι τοίχο στην κρεβατοκάμαρά σας, δημιουργείτε ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

Εκφραστείτε μέσα από τα χρώματα

Δοκιμάστε να ταιριάξετε τη διάθεσή σας με τους χρωματικούς συνδυασμούς του υπνοδωματίου. Αν επιθυμείτε μια πολυτελή εικόνα, συνδυάστε ένα χρυσοκίτρινο χρώμα όπως το Pastel Smile ακόμη και εάν το κρεβάτι σας έχει κάποιο μοτίβο στο προσκέφαλο.

Αν αισθάνεστε πιο άνετα στη φύση, επιλέξτε τα χρώματα του δάσους  όπως το Dark Roast ή Pinetop.

Εκφραστείτε μέσα από τους χρωματικούς συνδυασμούς που θα επιλέξετε για την κρεβατοκάμαρά σας.