Διακόσμηση & Tips

Χρώματα σολονιού που ταιριάζουν με μπεζ έπιπλα

Η επιλογή ενός χρώματος σαλονιού που να ταιριάζει με τα μπεζ έπιπλα δεν είναι τόσο δύσκολη όσο φαντάζεστε. Τα φωτεινά λευκά, τα μπεζ και τα πράσινα χρώματα ταιριάζουν θεαματικά με ένα σετ από μπεζ έπιπλα σαλονιού. Επιλέξτε χρώματα που βοηθούν τους φυσικούς τόνους των μπεζ επίπλων σας να αναδύονται όταν τοποθετούνται στο σαλόνι.

Αποχρώσεις του Γκρι

Το Rabbit's Ear είναι ένα ανοιχτό γκρι χρώμα εσωτερικών χώρων που συνδυάζεται τέλεια με κάθε διακόσμηση του σαλονιού σας, καθώς και με έπιπλα beige. Τα περισσότερα ντεκόρ στην αγορά διατίθενται σε λευκό ή καφέ.

Αυτή η απόχρωση του γκρι χρώματος δίνει μια ωραία όψη στα μπεζ έπιπλα και το 'ημιτελές' ξύλο.

Αποχρώσεις του Πράσινου

Το Moss Point Green είναι το χρώμα του σαλονιού που ταιριάζει πολύ με τα μπεζ έπιπλα και θα σας κάνει να νιώσετε σαν να είστε στην εξοχή. Δοκιμάστε ένα από αυτά τα πράσινα χρώματα τοίχων στους τοίχους του σαλονιού σας για να δημιουργήστε ένα χαλαρωτικό περιβάλλον που θα σας κάνει να νιώσετε ότι ηρεμείτε στη φύση χωρίς να χρειάζεται να βγείτε έξω.

Αποχρώσεις του Μπεζ

Η απόχρωση French Bread είναι μια απόχρωση ανοιχτού μπεζ χρώματος εσωτερικού σαλονιού που συνδυάζεται αρμονικά με τα μπεζ έπιπλα σας και τα διασκοσμητικά στοιχεία. Δοκιμάστε αυτό το χρώμα σε ευρύχωρους χώρους ή συνδυάστε το με ξύλινα έπιπλα. Για πιο ολοκληρωμένο αποτέλεσμα μπορείτε ακόμη να προσθέσετε  αυτό το χρώμα σε μικρές επιφάνειες στην κουζίνα σας.

Η επιλογή των χρωμάτων σαλονιού που ταιριάζουν με τα μπεζ έπιπλα είναι ένα εύκολο βήμα προς τη δημιουργία ενός ιδιαίτερο και πάντα στη μόδα σαλόνι που ταιριάζει με αρκετά είδη διακόσμησης.
Εφόσον επιλέξετε τα σωστά χρώματα από την Pittsburgh Paints, το έργο σας θα γίνει εύκολο και σίγουρα επιτυχημένο.