Διακόσμηση & Tips

5 συνδυασμοί σκούρου πράσινου χρώματος που θα εμπλουτίσουν το σπίτι σας!

Οι σκούρες πράσινες αποχρώσεις φέρνουν μια λεπτή ισορροπία ηρεμίας σε κάθε χώρο. Οι αποχρώσεις του δάσους, της ελιάς και παρόμοιες πράσινες αποχρώσεις έχουν επικρατήσει στον κόσμο. Επειδή όμως η επιλογή ενός σκούρου πράσινου για την αισθητική οποιουδήποτε δωματίου μπορεί να είναι λίγο τολμηρή, συγκεντρώσαμε 5 έξυπνους συνδυασμούς χρωμάτων για να δώσετε μια αίσθηση κομψότητας και θαλπωρής.

ΕΠΙΛΟΓΗ 1

Σκούρο πράσινο, μαύρο, λευκό και γκρι

Το σκούρο πράσινο μπορεί να είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους αγαπάνε τους ουδέτερους χρωματικούς συνδυασμούς, αλλά αναζητούν περισσότερο οπτικό ενδιαφέρον. Το σαλόνι σε ένα σπίτι αποδεικνύει ότι ακόμη και ένα σκούρο πράσινο όπως το Rippled Jade PPG1132-7 μπορεί να λειτουργήσει ως ουδέτερο χρώμα. Εδώ, συνδυάζεται θαυμάσια με αποχρώσεις μαύρου όπως το Before Dawn PPG1038-7, λευκού Swansong PPG1001-1 και γκρι Gosling Gray PPG0993-3 στα έπιπλα και τα διακοσμητικά.

ΕΠΙΛΟΓΗ 2

Σκούρο πράσινο, λευκό και μπαμπού

Το λευκό όπως το Commercial White PPG1025-1 και οι πιο ανοιχτές αποχρώσεις του καφέ όπως το Transcend PPG1079-4 μπορούν να βοηθήσουν στην εξισορρόπηση ενός βαθύ πράσινου Racing Car PPG1139-7, συν τοy ότι αποτελούν έναν εξαιρετικό συνδυασμό χρωμάτων για όσους επιδιώκουν να φέρουν ένα φυσικό αποτέλεσμα μέσα στο σπίτι.

ΕΠΙΛΟΓΗ 3

Σκούρο πράσινο και κίτρινο μουσταρδί

Τα σκούρα πράσινα χρώματα συνδέονται συχνά με το μποέμικο στιλ.

Συνδυάστε το σκούρο πράσινο Country Barn PPG1118-7 με ένα κίτρινο μουσταρδί Amaized PPG1107-7 για ένα αποτέλεσμα γεμάτο αντιθέσεις και εντάσεις. Οι υφασμάτινες πινελιές, όπως τα μαξιλάρια ή ένας καναπές, φέρνουν φως στους σκούρους πράσινους τοίχους χωρίς να κλέβουν τις εντυπώσεις.

ΕΠΙΛΟΓΗ 4

Σκούρο πράσινο, γκρι και σκούρο καφέ

Ένας υπέροχος συνδυασμός για έναν ολοκληρωμένο χώρο δεν είναι άλλος από τις πλούσιες αποχρώσεις του σκούρου πράσινου με πιο απαλές αποχρώσεις. Ο συνδυασμός αυτού του σκούρου, γήινου πράσινου χρώματος βαφής Featherlinght Ink PPG1144-7 με τους πιο απαλούς γκρι τόνους των γύρω επίπλων δίνει στο δωμάτιο μια συνολική φυσική εμφάνιση και αίσθηση. Τελειοποιήστε τον χώρο με προσθήκες ξύλου που θα χαρίσουν στο καθιστικό σας κομψή ατμόσφαιρα.

ΕΠΙΛΟΓΗ 5

Πράσινο, Χρυσό και Καφέ

Αν σας αρέσουν τα vibes του μεσαίωνα, κοιτάξτε σε συνδυασμούς πράσινου Emerald Pool PPG1146-7, χρυσού Dream in Gold PPG1107-6 και καφέ Shaker Peg PPG1095-7. Αέρας παριζιάνικος και γαλλικό στυλ με έργα τέχνης ή αντίκες και κομψά γλυπτά δημιουργούν μια εκλεπτυσμένη και λίγο πιο «βαριά» ατμόσφαιρα.

Το πράσινο είναι ένα υπέροχο χρώμα από μόνο του – το χρώμα της φύσης που συμβολίζει την ηρεμία. Είναι ένα θετικό χρώμα που ταιριάζει σε κάθε εποχή, γι’ αυτό ένας πράσινος τοίχος έμφασης είναι μια καταπληκτική ιδέα σε όποια απόχρωση και εαν επιλέξετε.