Διακόσμηση & Tips

Αναδείξτε την τραπεζαρία σας με αγαπημένα παστέλ

Οι ηλιόλουστες ανοιξιάτικες ημέρες χαρίζουν ευφορία, ζωηρή και δημιουργική διάθεση και άρα πολύ καλές ιδέες για να αξιοποιήσετε με τον καλύτερο τρόπο, τις δυνατότητες που σας χαρίζει το σπίτι σας. Άλλωστε, η άνοιξη θεωρείται από τους περισσότερους, η καλύτερη εποχή για ανανέωση μυαλού, πνεύματος, σώματος και γιατί όχι….και κατοικίας. Το σαλόνι και η τραπεζαρία συνήθως βρίσκονται στην κορυφή των προτιμήσεων εκείνων που θέλουν να δουν αλλαγές άμεσα στους χώρους του σπιτιού τους. Μία τολμηρή ή πιο ασφαλής αλλαγή στα χρώματα των τοίχων, μπορεί από μόνη της να είναι αρκετή ώστε να αλλάξει θεαματικά το ύφος ενός σπιτιού.

Προτεινόμενες αποχρώσεις

PPG1038-1

Tin Soldier

Απαλό ουδέτερο παστέλ με μία συνδυαστική υποψία γκρι που ταιριάζει καταπληκτικά σε κάθε εσωτερική, μεγάλη ή μικρή, επιφάνεια του σπιτιού σας. Δοκιμάστε το για έξτρα φως και λάμψη σε χώρους που στερούνται του φυσικού φωτός. Για εσάς που αγαπάτε τις εναλλακτικές και το “ψαγμένο” interior desing το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει.

PPG1004-1

Go To Gray

Αυτή η ουδέτερη γλυκιά απόχρωση του γκρι μπορεί να δώσει στην τραπεζαρία σας την ισορροπία που χρειάζεται για να αναδείξει την μοντέρνα και ταυτόχρονα την διαχρονική της αισθητική. Σχεδόν όλα τα έπιπλα, οι διακοσμήσεις  και οι χρωματικές πινελιές φαίνονται υπέροχα σε γκρι φόντο.

PPG1146-6

Evening Swim

Φέρνει το καλοκαιράκι στην τραπεζαρία σας. Βαθύ, φρέσκο και ζωηρό, προσθέτει δυναμική άποψη σε κάθε χώρο που δεν φοβάται τις πιο εκκεντρικές interior παρεμβάσεις, ενώ αποκτά εξαιρετικό ενδιαφέρον όταν συνδυάζεται με off white, παστέλ και ουδέτερες αποχρώσεις. Μία από τις πιο ξεχωριστές προτάσεις της PPG σε ψυχρά χρώματα που αναδεικνύουν κάθε σοφιστικέ χώρο.

Οι παστέλ και ψυχρές αποχρώσεις δίνουν αυτήν ακριβώς την δυναμική που χρειάζεται μία μοντέρνα και με άποψη τραπεζαρία: Tin Soldier, Go To Gray και Ocean’s Myth είναι μερικές από τις καλύτερες επιλογές της Pittsburgh Paints, ιδανικές για να αναβαθμίσουν κάθε τέτοιο χώρο. Δοκιμάστε τις και ανακαλύψτε τη γοητεία της τέλειας κάλυψης και λάμψης που δίνουν στο αγαπημένο σας δωμάτιο.

Το “υπερόπλο” της τέλειας κάλυψης

Το γεγονός ότι ένα προϊόν καταφέρνει να συνδυάσει τόσο καλά χρώμα και αστάρι σε ένα, χαρίζοντας συνέπεια στην απόδοση του χρώματος, στη σταθεροποίηση του υλικού αλλά και στο άψογο γέμισμα των πόρων της επιφάνειας, από μόνο του το καθιστά πολύ δυνατό στην αγορά. Η εξαιρετική καλυπτικότητα των προϊόντων της PPG, δίνει εύκολα το ιδανικό άπλωμα του χρώματος χωρίς να χρειαστούν πολλαπλά περάσματα, συνθέτοντας επιτυχώς μία value for money επιλογή.